Tipp-Topp Lakás Lakberendezési Magazin
LAKBERENDEZÉSI MAGAZIN
www.tipp-topplakas.hu
Regisztráció Szakértőink Szolgáltatásaink Fórum Tipp-Topp Lakás Lakberendezési Stúdió
Nyitólap
Egyszer volt ...
Berendeztük
Növényápolás
Lakberendezzünk
Színvilág
Ajánló
Barkácsoljunk
Közkívánatra
Archívum
Nyitólap - Cégadatbázis

Cég neve: Valentino studio

Cím: 1092 Budapest, Mester u. 18.
Telefonszám: +36-1-460-9601

E-mail cím: bemutatoterem@valentinostudio.hu
Honlap: http://www.valentinostudio.hu

A Valentino studio teljes mértékben magyar tulajdonosok alapította vállalkozás. A tulajdonosok sok éves szakmai tapasztalatukra támaszkodva váltak le már működő cégekről és hoztak így létre egy kiemelkedő szolgáltatást nyújtó céget.

A tulajdonosok, felhasználva szakismeretüket, elhivatottságukat és kapcsolati tőkéjüket, folyamatosan gondoskodnak a szakma magas színvonalú és naprakész ismeretekkel bíró szakembereinek jelenlétéről.
A gyártókkal való együttműködés során kialakultak állandó továbbképzési rendek, melyek biztosítják a cég szakemberei számára a legmegfelelőbb ismereti szintet. Alapvető szemléletmódunk, hogy csak ezen tudásbázissal van mód az ügyfelek kiszolgálására, amit ugyanakkor maga a termékpaletta is megkövetel.

TERMÉKEINK:

Társaságunk a világviszonylatban is magasan elismert spanyol cégcsoport a PORCELANOSA GRUPO nyolc gyárának (három burkolat-, egy szaniter-, egy bútor-, egy csaptelep- és kiegészítő-, egy wellness-termék- és egy segédanyag-gyár) teljes termékskáláját forgalmazza, ezen kívül természetesen több nagyobb különálló gyár megtalálható beszállítóink között.

A PORCELANOSA GRUPO Spanyolország egyik legjelentősebb gyárcsoportja. A csoport a világ öt legnagyobb konzorciumába tartozik bele, amely tavaly elnyerte a leginnovatívabb gyárcsoport megtisztelő címét.

A szaniterek tekintetében a magas minőségű német KERAMAG, DURAVIT , a spanyol NOKEN, GAMADECOR és az olasz CATALANO gyártókat részesítettük előnyben.

Csaptelepeket az ismét német GROHE, HANSGROHE, a spanyol NOKEN és az olasz ZUCCHETTI széles kínálatából tud választani, aki a minőséget és a design-t egy termékben szeretné meglelni.

Hidromasszázs és Welness vonalon csak minőséget érdemes beszerezni, hiszen a saját és családunk egészsége mindennél fontosabb. Legyen kád, medence, kabin vagy zuhanypanel a SYSTEMPOOL, a KERAMAG vagy a HOESCH maximálisan kielégítő választás lesz számunkra.

Mára az igényes fürdőknek a bútorok is szerves részévé váltak, természetesen ebből is a legmagasabb minőséget és széles választékot találhatják meg nálunk.
Fürdőszoba-bútor gyáraink: GAMADECOR, KERAMAG, ROYO.

Végül, de nem utolsó sorban fürdőnk ékszerei a kiegészítők következnek. Talán itt a legszélesebb a választék, mind anyagokban (fém, fa, porcelán, üveg, műanyag), mind formavilágban, és persze árak tekintetében is. Az általunk képviselt márkák: GAMADECOR, NOKEN , GROHE , HANSGROHE, ALL.PE, EMCO.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Számítógépes látványtervezés

- Házhozszállítás

- Építészekkel, lakberendezőkkel a kapcsolatfelvételben való segítség

- Széleskörű - vevőorientált ''szokatlanul'' rugalmas kiszolgálás


vissza
BELÉPÉS
Név:
Jelszó:
Elfeledte jelszavát?
Regisztráció
PARTNEREINK
Cégadatbázis
TIPP-TOPP Lakás Lakberendezési Stúdió
Qwerty Computer
MAGUNKRÓL
Szerkesztőség
Médiaajánlat
Nyitólap | Kapcsolat | Médiaajánlat
2008. Tipp-Topp Lakás Lakberendezési Stúdió
Tipp-Topp Lakás